Kirju-mirju seep


226 g oliiviõli

264 g kookosrasva

110 g kakaovõid

102 g rapsiõli

267 g vett

102 g  seebikivi

veidi kollast ja punast savi

15 ml aroomiõli

Loe seebivalmistamise kohta siit : Seebi valmistamine külmprotsessi meetodil

Valmissegatud seebimassist tõsta kõrvale 3-4 spl seebimassi ja sega sisse punane savi. Teise sama suure portsu sisse sega kollast savi. Vala värvilised massid seebisegu sisse ja sega kirjuks. Vala vormi.

Foto tegi Triin.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s