Seep magusa mandli õliga


Magusa mandli õli annab seebile siidisust, kastoorõli ja kookosrasv lisavad vahutavust, palmirasv ja kookosrasv tugevust.

Koostis:

190 g vett

72 g seebikivi

150 g kookosrasva

50 g magusa mandli õli

50 g kastoorõli

150 g palmirasva

100 g oliiviõli

10 g metspähkli aroomiõli

0,5 tl annato pulbrit

Värvaine (annato) lisamisel sega see enne oliiviõliga pastaks

Kogusest saab u 700 g seebimassi.

Annatoga on toonitud fotol toodud tumedam seep. Muster  on joonistatud koheselt pärast vormi valamist hambatikuga seebi pinnale.

20 muud seebiretsepti ja detailse seebivalmistamise juhendi leiad uuest eestikeelsest raamatust Lihtne seebitegu.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s